TOC TOC ens diu: – A reveure.

TOC TOC, la guia dels infants per a pares i mares, ens diu a reveure. És una noticia que ens entristeix. Sabem de la seriositat, rigor, propostes i il.lusions que compartia l’equip i de la bona feina que han fet pels infants d’aquest país. Ben segur que ens tornarem a trobar. Gràcies per la vostra tasca.

Us adjuntem el text de comiat, extret de la web de la revista.

TOC TOC La guia dels infants per a mares i pares va néixer el 2006 amb la voluntat de ser un mitjà de comunicació familiar referent, que informés, ajudés i acompanyés a les famílies en el creixement i desenvolupament dels seus infants, enriquint el vincle familiar.

Durant tots aquests anys hem pogut fer aquest acompanyament, des de la il·lusió, el respecte i la qualitat, amb la satisfacció de rebre la confiança de milers de famílies de tot Catalunya.

Malauradament, en aquest moment degut a la crisi que ens afecta, ens veiem amb la impossibilitat de donar continuïtat al projecte, i des d’aquestes paraules ens volem acomiadar de tots vosaltres.

Sempre hem dit que TOC TOC som totes i tots aquells que, d’una manera o altra, ens ocupem i treballem per als infants, conscients del món on vivim i amb la intenció de contribuir a construir-ne un de millor per a nosaltres i per als nostres infants, ciutadans d’avui i de demà.

Estem convençuts, que tot l’equip seguirem fent camí des d’aquesta consciència.

El nostre ha estat un projecte cultural molt complert, d’agenda, amb ofertes i descomptes, articles, propostes per fer a casa, recomanacions de literatura i música, i una guia pràctica de serveis i productes adreçats a les famílies, que ha fet un llarg camí:
 
La revista gratuïta TOC TOC La guia dels infants per a mares i pares (2006-2008) amb un tiratge de 25.000 exemplars a Barcelona;  el portal http://www.toctoc.cat (2008-2012) donant cobertura a tot el territori de Catalunya; la newsletter setmanal adreçada a més de 7000 famílies; tantes col.laboracions en el món de la ràdio, la televisió (2008); també en premsa escrita confegint l’agenda familiar mensual a la revista infantil Les tres bessones (2009-2010) ; i la  recent col·laboració amb del diari El Periódico de Catalunya, amb la secció Activitats en família del suplement IDEES, amb espai per articles i agenda famíliar (2010-2012).

Desitgem que seguiu gaudint de la cultura en família, la millor manera de fer créixer uns infants sensibles i compromesos.
 
Gràcies a tots per haver-nos fet confiança. No cal dir que aquesta experiència mai hauria estat el mateix sense vosaltres.
 
A reveure,
Equip TOC TOC
  
Nota: La web deixarà d’estar activa el dilluns 5 de març, i la base de dades
de totes les famílies registrades serà eliminada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s