L’exposició JOCS POPULARS I TRADICIONALS I EDUCACIÓ a la UVIC

L’exposició Jocs populars i tradicionals i educació, viatja de nou pel país. En aquesta ocasió es desplaça fins a la capital de l’Osona. La Facultat de Ciencies de l’Educació de la Universitat de Vic acull de l’1 fins al 22 d’Octubre l’amplia mostra de jocs i joguines tradicionals exposades per la Cia. De Jocs l’Anònima conjuntament amb Collage. També s’hi poden observar els panells de l’exposició Joc a joc, de plaça a plaça, de l’associació cultural Lo Llaüt d’Ascó.

L’exposició Jocs populars i tradicionals i educació, pretén obrir un espai de diàleg i reflexió entre els objectes exposats i els visitants.

Objectes de joc utilitzats en espais de carrer, de lleure i d’escola que, en la majoria dels casos han estat construïts pels infants utilitzant materials que els hi ofereix l’entorn urbà i el medi natural, fent bon ús de les seves capacitats d’observació, d’imitació i de creativitat.

Els panells de l’exposició Joc a Joc, plaça a plaça, mostren el desenvolupament d’un projecte adreçat a nens i nenes de primària i primer nivell de secundària, que els permet realitzar unes jornades de joc pels carrers i places d’Ascó.

Tant de bo ambdues propostes serveixin per apropar els jocs tradicionals als espais de joc escolar i de lleures i els utilitzem essent conscients del seu gran valor educatiu.

L’exposició coincidirà amb la Primera Jornada Premis Baldiri Reixac2012, que tindrà lloc a la Universitat el dissabte 20 d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s