Fantasma Blitz: Recordeu el seu nom!!!!!

fantasma 1Avui us proposem un joc que enganxa!!!!! A simple vista us pot semblar un joc més, però a mesura que el desemboliqueu i us hi poseu a jugar, veureu que pot arribar a ser un d’aquells jocs que us acompanyaran sempre més!!!!!

Fantasma blitz, té diferents factors que per a nosaltres el fan un joc ideal per qualsevol moment i qualsevol lloc:

1. És extremadament divertit!!!!

2. És curt de durada!!! La partida no excedeix de 30 minuts!!!!!

3. És senzill de jugar-hi i no cal ser aeronàutic per entendre les instruccions!!!

4. És un joc on hi pot jugar tothom!!! Hi podeu jugar amb la família, amb els amics, etc…

Així doncs és una de les nostres recomanacions per posar a la carta dels reis, ja que no pesa gaire i tampoc és molt car ( al voltant dels 14 euros!!!!!). Si en voleu un, podeu anar a qualsevol botiga especialitzada o simplement anar a Abacus, on el trobareu, cridant que vol venir amb vosaltres!!!!

De què va el joc?

Fantasma blitz és un joc de rapidesa visual que es composa de cinc figures (un fantasma blanc, un ratolí gris, una ampolla verda, un sofà vermell i un llibre blau) que es disposen al mig de la taula. Al costat, en una pila de cartes, hi ha unes cartes amb una combinació d’alguns d’aquests 5 elements però combinats de colors (podeu trobar un fantasma vermell, etc…). El jugador que li tova treu una carta i la mostra i tothom ha de ser el primer en trobar aquell element que no hi és ni en forma ni en color, o l’element que coincideix en forma i color!!!!!

fantasma 2

Ex: la carta mostra un fantasma vermell i un ratolí blau. Quina figura del mig agafarem per guanyar? Doncs la resposta és l’ampolla verda!!!!! Però i si un dels elements de la carta fos el fantasma blanc, quina figura agafaríem? Doncs senzillament el fantasma blanc!!!!!!

D’aquesta manera el jugador més ràpid en agafar la fugira correcta, es queda la carta com a premi ( suma un punt). Després de jugar totes les cartes guanya el jugador que tingui més cartes guanyades!!!!

Si no us ha quedat clar, us mostrem un vídeo de com s’hi juga!!!

Ja veureu que és un joc que enganxa, genial, brutal!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s