Jocs Populars i del 1714 a la Festa Major de Nou Barris

Jocs de taula a la seu del districte de Nou Barris

Enguany la Companyia de Jocs l’Anònima ha estat present a la Festa Major del districte de Nou Barris a Barcelona, lloc de residència d’un dels seus membres, en Víctor Baroja.

 

 

Els jocs s’han dut a terme en dues activitats.

La primera es va desenvolupar el dimecres 14 de maig a la seu del districte. Va ser en un acte organitzat pel Consorci de Normalització Lingüística del districte. En aquest acte es va fer una conferència sobre el 1714Jocs de l'argolla a la seu del districte de Nou Barris a càrrec de Toni Soler, comissari de la ciutat de Barcelona pels actes de commemoració de l’esdeveniment. També es va realitzar l’assignació de les parelles lingüístiques. En acabar els actes, els assistents es van trobar la proposta de jocs del 1714 amb jocs de taula amb l’alquerc i el molí de nou, l’argolla i l’assalt. Van passar una bona estona demostrant que els adults també gaudeixen jugant a la nostra proposta.

 

 

L’altra Xapes per pilotesmoment lúdic es va realitzar a la plaça Virrei Amat el dissabte 17 de maig, en col·laboració amb la bona amiga de la botiga Jocs i joguines del carrer la Jota dins el moment del comerç al carrer. Una matinal de jocs de taula, amb guixos i l’argolla, i a on per un matí la pilota de futbol, que sempre ocupa de manera omnipresent la plaça, va quedar aparcada per jugar amb talons, xapes, i les pales de l’argolla. Una bona matinal que no serà la darrera que es farà en aquest espai ni amb aquests amics de Jocs i joguines.Jocs de taula a Virrei Amat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s