Victoria Albert Museum of Childhood

Detall de l'interior

Detall de l’interior

Londres, com tota gran metròpoli, sempre mereix una visita lúdica. Catxes, museus, espectacles o simplement passejar,per cert la gastronomia anglesa està millorant força, cal saber però a on anar. Aquests dies hem estat visitant la capital anglesa i volem compartir amb vosaltres la visita a Victoria Albert Museum on Chilhood.

El conegut Museu Pollocks de joguines està tancat. No era cap meravella però tenia el seu encant. En canvi ens hem trobat amb aquest altre museu que mereix passar a la categoria de grans museus de jocs i joguines.

Visitar una ciutat en dies laborables no sempre es pot fer i resulta molt interessant. I ho dic perquè el museu estava ple de canalla escolar que corrien, si literalment corrien amunt i avall pel museu. Un museu on es pot còrrer? Sí, i tocar, si no no seria un museu de la infància. Això no treu que hi hagi una nina de 3.000 anys abans de Crist o cavallets del segle XVIII.
A les seves vitrines hi conviuen Furbis amb nines de porcellana. Monopoli amb go, disfresses de Baden Powell amb Monster High. Antic i modern col•locat amb un discurs que permet múltiples lectures: la del professional, la de l’educador/a, la del curiós/a, la pausada mirada amb nostàlgia de la gent gran o la mirada ràpida de l’infant. Tot en un espai amplíssim, lluminós.
No podem deixar de destacar la seva cafeteria ni la seva botiga on és impossible sortir sense comprar res. Ah, i com tots els grans museus anglesos és gratuït.

Per tant, si aneu a Londres dediqueu un matí o una tarda a visitar aquest museu, i si coincidiu amb una escola millor.

Més informació a la seva web http://www.vam.ac.uk/moc/

Entrada VaM Childhood Museum

Entrada VaM Childhood Museum

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s