TOCATÌ Set. 2015. Bona feina !.

PARLANT DEL FESTIVAL TOCATÍ, HEM REBUT AQUESTS DOS E-MAILS:

Jaouen Guy 

Aux membres de l’AEJeST / A los miembros de l’AEJeST / to the AEJeST members 
FESTIVAL TOCATI, VERONA, 17-20/09 El festival Tocati conoció una muy bonita edición 2015, acompañado de un magnífico sol para los jugadores y los 300.000 visitantes!
Numerosos miembros del AEJeST estaban presentes. En primer lugar los Italianos: el AGA Verona organizadores del festival; el FIGeST (Dino Berti, Remo Bernardi); el FENT (Guido Theodule, Rinaldo Bal); luego los Catalanes, invitados de honor: Companyia de Jocs l’ Anónima (Victor Baroja y su equipo); Associació Cultural Lo Llaüt (Biel Pubill); Coordinadora Intercomarcal de Bitlles/birles (Jordi Torrente); Federació Catalana de Bitlles i Bowling; el CPCTC; el Instituto Montaner; Galicia con el Museo ethnoludico de Melga (Ricardo Perez); Castilla y leon con la Asociación la Tanguilla (Carlos de la Villa); Rumania con la federación Oina (Nicolai Dobre); Portugal con el AJT Guarda (Norberto Gonçalves); el FFBSQ (Jean fulcrand); Ti AR Gouren (Guy Jaouen). Perdón para los que se olvidan. 
Dos pequeñas federaciones candidatas estaban también presentes: Milivoj Pacenti e Ivan Barbaro de Croacia (juego de Tejo), y Jakub Hasil de República Checa (Hockey sobre mesa – www.volnycas.v-moste.cz
Elizara Marin (Brasil) de la Asociación PanAméricana de los JDT estaba también presente, así como Valentina Zingari del ICH NGO FORO www.ichngoforum.org; la red mundial relativa al patrimonio inmaterial de la UNESCO. Asociados al ITSGA y al AEJeST, se hizo una proclamación mundial para que los Juegos Tradicionales y Deportes Autóctonos estén introducidos en los programas escolares, en todos los países (Tocati 02 – más de informaciones se les darán más tarde). 

—————–      ——————–     —————–

agraïment col·laboració a Verona

JOCS ANONIMA 7 oct. 2015

Benvolguts, benvolgudes,

Volia expressar-vos el meu agraïment per la vostra participació i col·laboració al Festival Tocatì de Jocs al Carrer a Verona els passats 17-20 de setembre de 2015, que faig extensiu a tots els participants i acompanyants.

L’objectiu de portar una mostra representativa de jocs tradicionals catalans acompanyada d’una mostra festiva era un projecte complex que no hauria estat possible sense la vostra col·laboració i total disposició i que ha superat amb escreix totes les expectatives posades des del principi.

Gràcies a aquesta bona disposició hem pogut superar les dificultats que un projecte com aquest comporta i hem aconseguit que la cultura catalana hagi estat present a Verona dotant-la de projecció exterior i fent visible la nostra identitat, la llengua i la cultura.

Estem molt satisfets dels resultats. Totes les activitats programades han estat un èxit d’organització i de públic. Els assistents al festival han gaudit amb els vostres jocs, conferències i actuacions a la Piazza Catalunya. L’afluència de públic i de participants ho constata.

Us encoratjo a continuar amb la vostra excel·lent tasca que és part essencial de la cultura del nostre país.

Cordialment,

Lluís Puig. Director general.

Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals

Departament de Cultura

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s