JOCS I JOGUINES A L’ANTIGUITAT. Badalona Nov2015 – Feb2016

sense-tc3adtol

Aquesta mostra, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya a través d’Arqueoxarxa –que agrupa els principals museus amb restes arqueològiques i jaciments d’arqueologia de Catalunya– inclou peces prestades pels diferents museus que la integren i permet recórrer l’evolució dels jocs des de l’antiguitat fins a l’edat mitjana, alhora que posa de relleu la gran varietat de fórmules utilitzades per omplir de diversió, i de vegades també d’aprenentatge, els moments de lleure.

L’exposició es completarà amb diverses activitats que ens portaran a experimentar alguns dels jocs més freqüents al llarg dels temps, però també d’altres que ara ens resulten desconeguts, però que van gaudir d’una gran popularitat en el seu moment.

Horari d’obertura de l’exposició: de dimarts a dissabte de 17 a 20h i diumenges de 10 a 14h. Tancat 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener.

Activitats

Tallers familiars sobre jocs i joguines de l’antiguitat,  Diumenge 13 de desembre , 24 de gener i 21 de febrer

Ens acostarem al món de la joguina a través de l’exposició, crearem els nostres propis jocs i aprendrem a jugar-hi tal com ho fem els nens grecs i romans. 11h. Durada 2h. Preu 2€. Edat recomanada: a partir de 6 anys, amb l’acompanyament d’un adult. Places limitades, cal fer reserva prèvia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s