Festa del joc i el lleure en català

Hi ha festes i festivals que són molt especials per a nosaltres. La Festa del Joc i el Lleure en català que organitza la Plataforma per la Llengua al passeig Lluís Companys de Barcelona és una d’elles. Ja la coneixíem com a usuaris i ara fa dos anys que hi anem com a participants.

La tasca que fa a Plataforma per la Llengua, i en concret la campanya de juga en català, mereix tot el nostre recolzament, i per això estem a la festa. Enguany el temps ha acompanyat i hem pogut gaudir d’un bon dia de sol de tardor. A la fira hem trobat bons amics i amigues com els de TELL, el Consorci per la Normalització Lingüística, la gent  de Cims Barcelona, en Jou i les seves oques i cartes, els jocs de Viravi, els Cap de colla, etc. Un reguitzell de gent que sempre hi són presents i mostren un compromís amb el país i la llengua.

La Companyia vam portar l’espai baldufa amb l’inefable Arcadi que estrenava el Baldufodrom, espai ideal per a fer ballar tota mena de baldufes. També estrenàvem l’espai caganius, pels més xics, inspirats en el joc heurístic i amb elements rumiats segons criteris educatius. També l’espai de jocs de taula amb l’alquerc i el molí, que sempre agraden.

I en un dia d’estrenes vam presentar per primera vegada el Cartikijugui, el nostre propi joc de cartes. Amb els dibuixos d’en Xavier Iborra i la idea de l’Òscar i en Víctor, vam fer les primeres partides de cartes. D’unes cartes que estan cridades a ser la sorpresa d’aquestes festes.

La Festa del Joc i el Lleure en català és una gran festa i felicitem a la Plataforma per l’èxit organitzatiu tot esperant veure’ns altre volta l’any vinent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s