Sant Nicolau a Berga

Els de la Companyia de Jocs l’Anònima ja fa quatre anys que tenim un motiu de celebració el 6 de desembre, Sant Nicolau. Aquest sant del segle IV és el patró de la infància i a molts països del nord d’Europa és qui porta els regals als infants.

Doncs bé a Berga, coincidint amb la data, fa quatre anys que la Companyia, amb el suport inestimable de l’ajuntament, organitzem la Fira del joc, Jugues o et plantes.

Aquesta edició, no sabem si amb el suport del sant o de qui, hem pogut gaudir d’un magnífic dia assolellat, que ha fet que els habitants de la ciutat i de les comarques veïnes vinguessin a la fira. I no només això, si no que han vingut força visitants d’arreu del país. Podem afirmar que ha estat tot un èxit, tant a nivell d’assistència, com en volum de vendes, com de participació en les moltes activitats organitzades.

El concurs de llançament i gir d’ampolles – water bottle flip challenge-, una partida del joc de Cap de colla amb els castellers de Berga, el concurs de cartells i les moltes ofertes lúdiques que omplien les carpes s’han vist plenes de famílies amb ganes de jugar, aprendre nous jocs i comprar.

Aquesta fira no seria possible sense moltes persones, i no és cap tòpic: els voluntaris i voluntàries que han posat un somriure i moltes hores ensenyant jocs i atenent a la gent, a l’ajuntament que ho ha tingut tot a punt, a les entitats i botigues amigues que han mostrat les seves novetats, molta gent que han fet que la fira hagi estat un nou èxit i que tingui garantida la continuïtat i per tant una cinquena edició l’any vinent.

La Companyia de Jocs l’Anònima volem agrair als molts amics i amigues que ens heu vingut a saludar i que ens heu acompanyat amb la vostra presència.

VISCA SANT NICOLAU! Us hi esperem l’any vinent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s