El Dau al Canòdrom

logo-color-dau-ok

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre es celebra a Barcelona el festival de jocs Dau, un festival que té el seu eix en els jocs de taula contemporanis. Podeu veure més informació al següent link http://lameva.barcelona.cat/daubarcelona/

La Companyia de Jocs l’Anònima, per tercer any consecutiu, coordina la part del festival corresponent a jocs tradicionals. Enguany amb més presència que mai de gent vinguda d’arreu:

7 regions europees: Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Astúries, Aveyron, Veneto i Slovènia
17 poblacions representades
25 modalitats de jocs
+ de 200 participants de clubs i associacions

Tindrem jocs que no s’han vist mai a Barcelona, com les curses de Prat de Comte o les curses de Dolls de Cadaqués, o els jocs amb els càntirs d’Argentona. Tindrem una trobada internacional de bitlles força espectacular, un campionat internacional de bèlit, un taller i campionat de morra, la XI trobada de xanquers, i jocs, molts més jocs.

Tot això s’havia de fer a uns espais però que a darrera hora s’han hagut de canviar. No hi som a temps de canviar els programes però sí que podem fer-ho córrer el nou emplaçament. El joc tradicional del Dau enguany es fa al Canòdrom de Barcelona. Cóm és que no el coneixes? El Canòdrom és un magnífic espai on poder gaudir el dissabte 17 de 10 a 2 i de 4 a 6 i el diumenge de 10 a 2 de tots aquests jocs tant espectacular.
Fes-ho córrer! Vine al Canòdrom! Descobreix l’espai i els jocs!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s