La Cia de Jocs l’Anònima al Panxing Berguedà!

Avui us proposem la lectura d’una excel·lent entrevista que han fet a un dels nostres membres de la Cia de Jocs l’Anònima sobre la nostra entitat i sobre els objectius de la mateixa!

Creiem que és important el missatge que transmet l’entrevista sota el lema: «Volem transmetre que el joc és sinònim de felicitat».

Seguidament us proposem alguns dels fragments de l’entrevista:

Quins són els avantatges del joc?
Plaer, diversió, aprenentatge, creixement social, felicitat… Me’n deixo perquè són molts. Nosaltres no volem alliçonar ningú quan fem jugar, sinó que perseguim que els que juguen marxin amb una experiència positiva. Si a més a més, l’acció de jugar et remou alguna cosa al teu interior, molt millor, però la reflexió no és necessària si com a mínim t’ho has passat bé.
Sembla que les ganes de jugar han estat amagades fins fa poc temps… Com ho veu?
Els experts en joc donen diverses claus per explicar el creixement del joc, i especialment del joc de taula, que és el més transversal. La crisi ha fet que la gent es plantegi abandonar els videojocs i substituir-los per jocs de taula. El clima ens ha jugat en contra sempre a Catalunya i a Espanya, perquè aquí som mediterranis i estem acostumats a sortir molt més al carrer, cosa que no passa als països nòrdics, on juguen molt més. Però darrerament la gent ha vist que el joc de taula es pot adaptar a l’exterior. En els darrers anys, també ha crescut la presència de dinamitzadors que han estat fonamentals per fer créixer les ganes de jugar. També és cert que les marques han vist la potencialitat i el mercat latent de les famílies i han apostat per fer jocs més fàcils per arribar més a la gent.
Què té el joc de taula que enganxa?
El joc de taula és un recurs molt interessant per jugar tots, que hi pots jugar quan vulguis i amb qui vulguis, i amb un preu relativament assequible. No caduca i és una bona eina.

L’entrevista gira entorn diferents eixos com poden ser els objectius de l’entitat, les activitats més importants, els projectes de l’entitat i una miqueta d’història de com hem arribat fins avui !!!

L’entrevista sencera  la podeu llegir en el següent enllaç:

Entrevista Òscar Garcia de Cia de Jocs l’Anònima

Esperem que gaudiu molt llegint-la !

oscar entrevista panxing

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s