La “Fiera de l’Oca” de Mirano i jocs de la oca per jugar a casa !

Estimats i estimades seguidores de Companyia de Jocs Anònima!

Avui us proposem dos recursos lúdics i juganers que giren al voltant del Joc de la Oca.

Des de la Cia de Jocs Anònima tenim una connexió especial amb aquest joc, ja que hem estat presents i hem pogut gaudir de la Fira de la Oca ( de la qual ja hem fet alguna altra entrada al bloc) que realitzen a Mirano ( Venècia) i que es un cap de setmana dedicat a la Oca amb activitats lúdiques entre les que destaca un joc gegant de la Oca i partides en viu ! Seguidament us en fem cinc cèntims amb algunes imatges!

Aquí teniu els dos jocs proposats, un és un joc de la Oca i l’altra un circuit, en el que es combina l’element lúdic del joc de recorregut amb uns daus i unes fitxes que ens podem fer a casa amb una sèrie de accions de tot tipus ( físiques i mentals) que posaran a prova les nostres habilitats i que ens dona molt de joc per passar grans moments amb els qui tinguem a casa!

En aquests dies en que no tothom té jocs de taula al seu abast, agraïm molt que ens arribin aquests jocs de taula adaptats i amb qui hi podem jugar tothom ja que el material que es necessita el tenim a totes les cases!!!

Seguidament podeu descarregar-vos els dos arxius pdf per imprimir el tauler:

JOC DE TAULA EF DES DE CASA

L’Oca del confinament

Per si de cas us heu quedat curts amb aquests dos jocs, us recomanem que visiteu la web de totnens, on trobareu 9 taulers de jocs de la oca amb diferents matèries per jugar!!!!! Si voleu visitar la web i veure els 9 taulers ho podeu fer clicant el següent enllaç: 9 taulers del joc de la oca

Més endavant us oferirem algun recurs més d’aquesta pàgina perquè val molt la pena i tenen molts recursos per a infants!

A JUGAR!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s