Bèlit i Ludivers / Ludivers i Bèlit. Gran cap de setmana a Girona

El 22 i 23 de maig la Companyia de Jocs l’Anònima i la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals, vam passar un magnífic cap de setmana de jocs a Girona i a Sant Narcís.

Com a Federació vam participar al Festival Ludivers que com cada any organitza Ludus Mundi. Va ser la primera gran activitat des del confinament per la pandèmia i ens hi vam trobar totes les modalitat representades a la federació tret de les bitlles del Pallars que estan de competició. Vam organitzar espais de: morra amb un espectacular photo call, bèlit, tir de fona, bitlles i molts jocs de carrer. L’organització va ser impecable i la participació de la ciutadania gironina va ser modélica. Els nostres monitors i monitores, com sempre, van estar exemplars. Una magnífica activitat que esperem tingui continuïtat i es consolidi com un dels festivals de referència del joc tradicional.

L’altra gran activitat del cap de setmana va ser la participació de l’equip Bèlit l’Anònima – Barcelona al XVII è campionat del mon de bèlit celebrat a Sant Narcís. El nostre equip, totalment novell però hereus del Casus Bèlit de Barcelona que ja va competir fa uns anys al campionat, vam aportar alegria i entusiasme, que és una altra manera de dir que vam perdre totes les partides i que qui no es consola és per que no vol.. Això sí, vam estrenar samarretes i estàvem d’allò més guapos i guapes. Repetirem segur l’experiència.

FINS L’ANY VINENT !!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s