cartiKijugui

Ja ho tenim aquí! El joc de cartes de la Companyia. És un projecte que ja fa temps que teníem en el calaix i que ara finalment veu la llum després d’un procés de creació entre la Cia de Jocs l’Anònima i el dissenyador i dibuixant Xavier Iborra, de X D Creacions i creador dels Ton’s (www.elstons.cat)

IMG_5050.jpg

CARTIKIJUGUI no és només un joc de cartes amb dibuixos molt especials, és un projecte en el que esteu convidats a participar. En un moment que abunden els jocs de taula i apareixen mil jocs de cartes nosaltres reivindiquem la baralla clàssica i els jocs de sempre, però els modernitzem en la seva presentació.

 • Els dibuixos

Parlem primer de les cartes que ens ha dissenyat en Xavier Iborra. Els quatre colls de la baralla prenen unes formes molt especials, inspirades en jocs tradicionals. Tabes, bales, bitlles i baldufes substitueixen els pals clàssics. Destaquen per la seva bellesa i significat les figures. Les sotes, els cavalls i els reis i reines, per que són reis i reines doncs les nostres cartes no són sexistes i reflecteixen la diversitat de la nostra societat. Fixeu-vos-hi bé! Ah! I els cavallets, quin meravella. Compreu el joc i ho veureu.

 • Com jugar?

En aquesta pàgina hi trobareu moltes maneres de jugar a les nostres cartes. Només heu de triar a quina voleu jugar i ja està. Sovint no és fàcil descriure un joc, per tant si detecteu alguna cosa que no enteneu o ens oleu fer arribar algun aclariment no ho dubteu, ens escriviu a jocsanonima@gmail.com, ho recollirem.

 • Us convidem a participar

Aquest és un projecte participatiu i obert. Ens podeu fer arribar les vostres maneres de jugar i els vostres jocs a l’adreça de correu apuntada més amunt i nosaltres penjarem al blog el vostre joc citant qui ens l’ha fet arribar.

CARTIKIJUGUI és un joc de col·lecció per la seva bellesa, però és un joc que volem que sigui viu i infinit.

 

JOCS PROPOSATS:

 1. CALAVERES i ROSES
  calaveres-i-roses
 2. 7 I MIG
  7-i-mig
 3. EL RELLOTGE
  rellotge
 4. LA MONA
  la-mona
 5. MÉS GRAN O MÉS PETIT?
  mes-gran-o-mes-petit
 6. JOC DE MEMÒRIA
  joc-de-memoria
 7. SPLASH
  splash